Schimb și returnare

Este în regulă să te răzgândești!

Încercăm să vă întâlnim mereu și înțelegem că greșelile se întâmplă – uneori le facem noi înșine. Mai presus de toate, vrem să vă bucurați de folosirea lenjeriei noastre și să vă bucurați de lenjeria noastră sexy indiferent de situație. Dacă întâmpinați dificultăți, nu ezitați să ne contactați, le vom rezolva în cel mai eficient mod.

Înlocuirea mărfurilor

Schimbul de bunuri este posibil, indiferent de motiv, în termen de 30 de zile de la data livrării comenzii.

Lussuria.ro suportă costurile de transport pentru înlocuirea mărfii în cazurile în care sunt trimise mărfuri greșite, mărfuri deteriorate, mărfuri defecte, bunuri uzate sau produsul corect dar cu dimensiunea greșită.

Cumpărătorul suportă costurile de transport ale înlocuirii dacă s-a comandat greșit articolul, cumpărătorul nu mai dorește articolul comandat și dorește altul sau mărimea nu se potrivește cumpărătorului și are nevoie de alta. Bunurile returnate pentru înlocuire trebuie să fie perfect și original ambalate în ambalajul original, care trebuie să fie nedeteriorat.

Bunurile nu trebuie spălate sau folosite. Daca aceste conditii nu sunt indeplinite, vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu onora dreptul de a schimba marfa.

Returnarea mărfurilor

Returnarea mărfii este posibilă, indiferent de motiv, în termen de 15 zile de la data livrării comenzii.

Cumpărătorul suportă costurile de transport a mărfii către vânzător, iar Lussuria.ro se obligă să restituie cumpărătorului întreaga sumă a contravalorii comenzii, în cazul în care se returnează întreaga comandă sau contravaloarea mărfii returnate.

Bunurile returnate trebuie să fie perfect și original ambalate în ambalajul original, care trebuie să fie nedeteriorat, iar bunurile să nu fi fost spălate sau folosite. Daca aceste conditii nu sunt indeplinite, vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu onora dreptul de a returna marfa.

Reclamații

Suntem pasionați de lenjerie sexy pentru femei. Nu vindem lenjerie de damă – le facem pe femei să se simtă mai împuternicite ca niciodată!

Dacă credeți că lenjeria noastră nu este de bună calitate sau că nu este o croială bună sau pur și simplu nu vă simțiți bine în ea – nu ar trebui să o porți. Știm cât de bună este lenjeria noastră și ne dorim să fii fericit în ea! Daca nu iti place cum te simti cand il porti – returneaza-ne-o! Nu ar trebui să porți niciodată ceea ce nu te face să te simți fantastic! În cele din urmă, dacă pur și simplu nu vă place, spuneți-ne și returnați-l – vă vom returna banii!

Reguli de igienă

Sperăm că suntem cu toții conștienți de specificul și sensibilitatea mărfurilor pe care le vindem și că atunci când vine vorba de lenjerie intimă, este un subiect sensibil din punct de vedere igienic. Avand in vedere ca lenjeria este folosita in contact cu partile intime ale corpului, trebuie sa stii ca daca vrei sa incerci marfa dupa receptie, o poti face doar prin garderoba ta.

Returnarea și schimbul de bunuri nu vor fi posibile dacă:

  • Acestea sunt părți inferioare independente ale îmbrăcămintei – chiloți și șosete, indiferent dacă sunt deschise

  • Daca pe imbracamintea returnata se noteaza ca a fost probata fara a respecta regulile (controlul luminii ultraviolete)
  • Dacă mărfurile au miros în contact cu pielea/parfumul

  • Dacă articolul a fost spălat și miroase a detergent/balsam
  • Dacă mărfurile nu au eticheta originală sau sunt deteriorate
  • Dacă mărfurile sunt deteriorate

În practică, mărfurile pot fi returnate dacă imediat după primirea mărfurilor se constată că nu sunt adecvate sau dacă dimensiunea a fost testată în conformitate cu regulile descrise mai sus.