Povestea noastră

Cum am început?

Aici, la Lussuria, totul începe cu dragoste și pasiune. Dacă noi înșine nu ne-ar plăcea hainele sexy – nici nu le-am vinde. Și cum totul începe cu dragoste, la fel și povestea noastră. Am căutat și am căutat unde să găsim lenjerie sexy bună fără a fi scumpă, nu a fost ușor. Doar peste hotare am putut gasi asa ceva ce cautam. În general, ne-am dat seama că opinia generală este că pe piață lipsește lenjeria de damă frumoasă, sexy, care nu este scumpă.

Și apoi s-a întâmplat 2021. Noi am decis să fim cei care să le oferim oamenilor noștri să-și realizeze unele dintre fanteziile cu rufele noastre. În același an, am lansat un magazin online, am lansat mărci și am început vânzările. Spre propria noastră surpriză, reacțiile au fost fenomenale, nu au existat retururi, calitatea a fost lăudată și oamenii au tot revenit și au recomandat-o altora.

Când vine vorba de vânzări online, echipa noastră este foarte experimentată, membrii având peste 10 ani de experiență în vânzări online internaționale. Suntem entuziasmați de munca noastră și foarte pasionați de lenjerie sexy. Ne străduim să oferim cele mai bune servicii și numai cele mai bune produse. Înțelegem că fiecare femeie este specială în felul ei și are nevoi diferite, iar noi suntem aici pentru a te ajuta să găsești alegerea perfectă pentru tine.

Misiune si viziune

Misiunea noastră este să oferim tuturor celor de pe piața noastră lenjerie sexy de calitate excelentă la prețuri corecte!

Viziunea noastra este ca pe piata noastra la un moment dat putem oferi branduri cunoscute care pana acum nici nu s-au gandit sa apara pe piata noastra. Timpul va judeca ce fel de vise visăm!

Suntem foarte entuziasmați să oferim pieței sârbe cea mai bună selecție de lenjerie sexy la prețuri corecte. Înțelegem importanța de a te simți încrezător și frumos în propria ta piele și de aceea suntem aici pentru a te ajuta să o atingi.

Și da, pentru a fi 100% siguri că confortul și senzația de confort din lenjeria sexy pe care o vindem vor fi fantastice – o testăm singuri! Crede-mă, este foarte distractiv!
…deși, în mod realist, acesta este singurul mod de a fi cu adevărat siguri că calitatea lenjeriei sexy pe care o vindem este de top.

Unde suntem azi?

Ca o echipă cu experiență, am văzut o oportunitate și am început să lucrăm spre obiectivul nostru. Astăzi, Lussuria este un brand care este prezent pe majoritatea piețelor din jur și intenționăm să ne extindem și mai mult. Piețele noastre regionale, în special cele din afara UE, nu au prea mult acces la mărci accesibile și de înaltă calitate, cum ar fi oferta noastră. Ne bucurăm că putem fi primii care oferă piețelor balcanice noi mărci de lenjerie sexy care nu erau disponibile înainte.

Suntem încântați să anunțăm că nu am primit decât recenzii foarte pozitive și entuziaste pentru produsele și serviciile noastre încă de la începutul afacerii noastre. Clienții noștri sunt extrem de mulțumiți de calitatea țesăturii și dantelă, precum și de designul modelelor noastre. Într-adevăr, este foarte motivant să vedem că angajamentul nostru față de calitate și confort are feedback pozitiv. Ne vom strădui să oferim în continuare cel mai bun serviciu clienți și să oferim lenjerie intimă pentru femei de cea mai bună calitate la prețuri corecte. Mulțumim tuturor clienților noștri pentru sprijinul și încrederea acordată brandului nostru, nu am putea face asta fără voi!

În încheiere, suntem foarte încântați să oferim pieței cele mai bune dintre cele mai bune când vine vorba de lenjerie de corp pentru femei. De la mărci de lux la propriile noastre modele, Lussuria este destinația pentru oricine caută lenjeria perfectă. Suntem foarte pasionați de lenjerie sexy și suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți potrivirea perfectă. Ne angajăm să vă oferim cele mai bune servicii, cele mai bune produse și cele mai bune prețuri! Vă mulțumim că ați ales Lussuria, așteptăm cu drag să vă servim!